Cum sa-ti construiesti singur o casa din lemn. VIDEO

Cum sa-ti construiesti singur o casa din lemn. VIDEO

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, EDUCATIE SI CULTURA, LIFESTYLE, SOCIAL
2639
Comentariile sunt închise pentru Cum sa-ti construiesti singur o casa din lemn. VIDEO

Constructia unei case presupune investitii substantiale de bani, timp si energie. Daca aveti deja un lot de teren si visati sa va mutati cat mai rapid intr-o casa noua, una dintre solutii este constructia unei mini-case din lemn, pe care o puteti realiza in regie proprie.

In filmul de mai jos sunt prezentati pasii ridicarii unei micro-case din lemn, fara fundatie, care va fi inlocuita de niste piloni din beton, pe care se fixeaza elevatia casei.

Intreaga constructie este realizata din popi, scanduri din lemn si placi de osb, placata la interior, in rigips. De remarcat designul simplist al casei: linii si unghiuri drepte, pentru executarea usoara si rapida a constructiei.

Daca aveti putina indemanare, timp si cateva scule adecvate va puteti construi singur casuta mult visata. Astfel puteti economisi foarte multi bani pe care i-ati fi cheltuit cu mana de lucru.

Bineinteles, ceea ce trebuie sa detineti inainte de a va apuca de treaba este terenul si aprobarile necesare de la autoritatile locale.

Amprenta casei din imagini este de doar 39 mp, suficienti, spunem noi, pentru o locuinta de vacanta sau chiar pentru traiul de zi cu zi al unei tinere familii.

loading...

Facebook Comments