Parlamentarii au cerut buget DUBLU , pentru ei. Pentru oamenii de rând, austeritate…

Parlamentarii au cerut buget DUBLU , pentru ei. Pentru oamenii de rând, austeritate…

- in ECONOMIE
1318
Comentariile sunt închise pentru Parlamentarii au cerut buget DUBLU , pentru ei. Pentru oamenii de rând, austeritate…
senat

Camera Deputaţilor și Senatul cer de la Guvern bugete cu aproape 50% mai mare pentru anul viitor. Solicitările au primit undă verde în plenul fiecărei camere și vor fi trimise către Ministerul de Finante pentru a fi însușite de guvernanți, după care se vor reîntoarce la Parlament pentru a primi votul final.

Plenul Camerei Deputaților a aprobat miercuri, cu 173 de voturi „pentru”, 24 „împotrivă” și două abțineri, proiectul de buget al acestei instituții pe 2018, anunță Agerpres. Suma este cu 36% mai mare față de cea din 2017. Deputaţii PNL, cu două excepţii, au votat pentru, iar doi s-au abținut, în timp ce deputaţii USR au votat împotrivă.

Potrivit proiectului, pentru anul viitor, bugetul total al Camerei Deputaților va fi de 421 de milioane de lei. Din această sumă, cheltuielile de personal vor reprezenta aprope 308 milioane de lei, „avându-se în vedere implicațiile legii privind salarizarea personalului plătit din fondurile publice.”

Senatorii au adoptat și ei o hotărâre prin care bugetul instituției pe anul viitor va fi de 189 de milioane de lei, din care cheltuieli de personal – 145 de milioane de lei. Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments