Taxa de trecere a podului Fetești-Cernavodă poate fi achitată online

Taxa de trecere a podului Fetești-Cernavodă poate fi achitată online

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, NEWS
1554
Comentariile sunt închise pentru Taxa de trecere a podului Fetești-Cernavodă poate fi achitată online

Taxa de trecere a podului Fetești-Cernavodă poate fi achitată online, după ce Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a lansat prima platformă online de plată a tarifului de trecere pentru podul de pe Autostrada A2.

Taxa de trecere a podului Fetești-Cernavodă poate fi achitată pe www.taxa-pod-fetesti.ro. Pentru achitarea taxei, este necesară înscrierea pe platforma online.

Tarifele de trecere aplicate sunt cele aprobate de CNAIR prin ordinul nr. 162 din 28 aprilie 2015 privind stabilirea tarifului de trecere înregistrat prin intermediul sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare și control al rovinietei, scrie Profit.ro.

Taxa de trecere a podului Fetești-Cernavodă poate fi plătită și prin SMS sau la benzinăriile amplasate de Autostrada Soarelui.

Tarifele sunt de 13 lei pentru un autoturism, 47 de lei pentru un vehicul de transport personae cu până la 23 de locuri și vehciule de transport marfă de până la 12 tone, 64 de lei pentru un vehicul de transport persoane cu peste 23 de locuri sau vehicul de marfă de peste 12 tone și 91 de lei pentru vehicule cu peste 12 tone și minim 4 axe.

Pentru toate categoriile sunt disponibile și plăți pentru mai multe treceri.

loading...

Facebook Comments