O fetita de 7 ani a trimis o scrisoare de intentie pentru un job la Google si a primit un raspuns chiar de la CEO companiei, Sundar Pichai

O fetita de 7 ani a trimis o scrisoare de intentie pentru un job la Google si a primit un raspuns chiar de la CEO companiei, Sundar Pichai

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, SOCIAL
1294
Comentariile sunt închise pentru O fetita de 7 ani a trimis o scrisoare de intentie pentru un job la Google si a primit un raspuns chiar de la CEO companiei, Sundar Pichai

Chloe Bridgewater a trimis o scrisoare companiei Google in care isi exprima intentia de a lucra acolo. Copila, de numai 7 ani, a explicat si de ce isi doreste sa aiba un job in acest domeniu Partea frumoasa este ca CEO companiei i-a raspuns personal.

Chloe Bridgewater a scris o scrisoare de o pagina in care dezvaluie ca este foarte interesat sa lucreze la Google si vorbeste si despre hobby-urile ei si ce viseaza sa ajunga in viitor, scrie Daily Mail.

Micuta de numai 7 ani a marturisit ca si-a dat seama ca vrea sa lucreze la Google dupa ce a vazut ca angajatii au scaune bean-bag si karting.  Ea isi incepe scrisoarea cu “Draga sefule de la Google”.

Iar seful de la Google i-a si raspuns. CEO Sundar Pichai i-a transmis ca abia asteapta sa primeasca aplicatia ei la un job in cadrul companiei si a incurajat-o sa isi urmeze visele.

“Draga sefule de la Google, 

Numele meu este Chloe Bridgewater si cand voi creste mare vreau sa lucrez la Google. Mi-ar placea sa lucrez si intr-o fabrica de ciocolata si sa devin inotatoare olimpica. Tata mi-a spus ca pot sa stau intr-un scaun bean-bag si pot sa fac karting daca am un job la google.

Imi plac calculatoarele si am o tableta pe care ma joc. Tata mi-a dat si un joc cu roboti si mi-a spus ca ma va ajuta sa invat mai multe despre calculatoare. Parintii si profesorii imi spun ca invat bine…“, scrie Chloe.

“Ma bucur ca iti plac calculatoarele si robotii si sper sa continui sa inveti despre tehnologie. Sunt de parere ca daca muncesti din greu si iti urmaresti visele, poti sa faci tot ceea ce iti propui, de la a lucra la Google pana la a inota la Jocurile Olimpice.

Abia astept sa primesc aplicatia ta pentru un job la Google dupa ce iti termini studiile”, i-a raspuns Sundar Pichai.

loading...

Facebook Comments