Cheloo, condamnat la munca in folosul comunitatii. Ce a fost pus sa faca

Cheloo, condamnat la munca in folosul comunitatii. Ce a fost pus sa faca

- in DE ACTUALITATE, MONDEN, SOCIAL
1867
Comentariile sunt închise pentru Cheloo, condamnat la munca in folosul comunitatii. Ce a fost pus sa faca
cheloo

Decizia judecătorilor a dat peste cap toată comuna prahoveană Adunaţi, acolo unde Cheloo, rapperul de la «Paraziţii», va presta muncă în folosul comunităţii.

Cheloo, unul din solistii trupei “Paraziţii”, trece la munca de jos! Cătălin Ştefan Ion, pe numele său real, va trebui să presteze muncă în folosul comunităţii, din cauză că a fost prins cu marijuana la casa lui de la ţară. Decizia judecătorilor este de-a dreptul şocantă: Cheloo va executa 100 de zile de muncă la o şcoală!

Informaţia a ajuns ieri şi la urechile autorităţilor din localitatea prahoveană Adunaţi, acolo unde Cheloo va avea de executat pedeapsa.

Nimeni nu vede cu ochi buni prezenţa solistului de la “Paraziţii” printre copiii din şcoală. “Nu am apucat să mă obişnuiesc cu ideea. Noi avem mulţi copii aici şi sunt foarte educaţi. Nu ştiu foarte bine ce ar putea să facă aici, în şcoală. Să-mi ude buretele, să şteargă tabla?

Cheloo a ajuns în situaţia de a presta muncă neremunerată în folosul comunităţii după ce a făcut un acord de recunoaştere cu procurorul de caz, în dosarul de trafic de dorguri. Tribunalul Prahova a acceptat, miercuri, 17 mai, încadrarea juridică şi pedeapsa propusă de procurorul de caz şi de inculpat şi a decis ca solistul trupei “Paraziţii” să fie condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, 180 de zile amendă penală, în cuantum de 4.500 de lei, şi 100 de zile de muncă în folosul comunităţii.

sursa: click.ro

loading...

Facebook Comments