Zile negre pentru cei care au de plătit rate la credite în lei! Indicele ROBOR a EXPLODAT in aceasta dimineata!

Zile negre pentru cei care au de plătit rate la credite în lei! Indicele ROBOR a EXPLODAT in aceasta dimineata!

- in ECONOMIE
1014
Comentariile sunt închise pentru Zile negre pentru cei care au de plătit rate la credite în lei! Indicele ROBOR a EXPLODAT in aceasta dimineata!
robor

Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobânda variabilă, a crescut miercuri dimineaţă la 1,89%, după ce stagnase la 1,87% luni şi marţi, în timp ce Robor la 6 luni a crescut uşor la 2,03%.

La începutul lunii septembrie ROBOR la trei luni era cotat la 0,92%, iar la începutul acestui an era de 0,87%. Ulterior, indicele a urcat constant, în contextul crizei de lichiditate de pe piaţă, până la 1,8%.

ROBOR reprezintă rata medie a dobânzii la care băncile româneşti se împrumută între ele în lei. Indicele se stabileşte zilnic de BNR ca medie aritmetică a cotaţiilor practicate de zece bănci selectate de Banca Naţională. Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments