Ce pensie are Nadia Comaneci! Statul român îi dă, lunar, o sumă extrem de generoasă

Ce pensie are Nadia Comaneci! Statul român îi dă, lunar, o sumă extrem de generoasă

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, SOCIAL, SPORT
2183
Comentariile sunt închise pentru Ce pensie are Nadia Comaneci! Statul român îi dă, lunar, o sumă extrem de generoasă

Nadia Comăneci este una dintre cele mai apreciate personalităţi din istoria sportului românesc şi internaţional.

Conform www.mts.ro, sortivul de performanţă care a obţinut o medalie de aur, argint sau de bronz în probele individuale sau pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice sau o medalie de aur la Campionatele Mondiale şi Europene de seniori – probe olimpice are dreptul, la cerere şi cu confirmarea Ministerului Tineretului şi Sportului, la o rentă viageră.

Sportivul de performanţă care a obţinut o medalie de aur la Campionatele Mondiale şi/sau Campionatele Europene de seniori, la o probă sportivă ce a fost inclusă cel puţin o dată în programul Jocurilor Olimpice are dreptul, la cerere, la o rentă viageră.

Conform libertatea.ro, printre cele mai mari rente din sportul românesc ajung la Veronica Cochelea (canotaj) – 15.080 lei, Nadia Comăneci (gimnastică)  – 13.149 lei şi Daniela Silivaş (gimnastică) – 13.149 lei.

Putem afirma ca acestea sunt intr-adevar pensii meritate pe deplin, fata de alti “sportivi” care se intrec cu somnul vreo 4 ani si… GATA, pensie speciala pentru un somn special!

Iata si una dinte cele mai reprezentative poze de pe vremea cand Nadia Comaneci ridica drapelul Romaniei desupra tuturor, o poza de pe vremea cand sportiva noastra muncea pentru pensia pe care cu varf si indesat o merita.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments