Experiență inedită în România pentru un danez care a vizitat toate țările lumii. „Doar aici mi s-a oferit de mâncare”

Experiență inedită în România pentru un danez care a vizitat toate țările lumii. „Doar aici mi s-a oferit de mâncare”

- in DE ACTUALITATE, EDUCATIE SI CULTURA, GENERALE, LIFESTYLE, SOCIAL
2309
Comentariile sunt închise pentru Experiență inedită în România pentru un danez care a vizitat toate țările lumii. „Doar aici mi s-a oferit de mâncare”

Henrik Jeppesen, un danez în vârstă de 28 de ani, este cea mai tânără persoană care a reușit să viziteze toate țările. A terminat această călătorie extraordinară anul trecut în aprilie, după aproape un deceniu de când a vizitat prima țară. România a fost și ea pe lista danezului, care ne descrie țara drept “unică”.

Henrik Jeppesen are un stil inedit de a călători. Caută bilete de avion ieftine, mănâncă din supermarket și încearcă să găsească cele mai accesibile oferte de cazare.

Acest plan l-a ajutat să viziteze toate țările lumii. Nu a fost o vizită fulgerătoare, însă. În România, el a vizitat Brașov, Bacău, Zăbala, dar și București.

“Mi-a plăcut foarte mult România. Este o țară subestimată. Mi-a plăcut în special Transilvania, este incredibil de frumoasă”, a povestit Henrik, care a făcut numeroase drumeții prin țara noastră, după cum mărturisește chiar el.

“Mi-a plăcut să merg cu mijloacele de transport în comun. Mi s-a părut că șoferii de autobuz și controlorii sunt foarte prietenoși și dornici să ajute”, a continuat tânărul danez.

El a fost suprins de ospitalitatea românilor, care chiar i-au oferit mâncare. “Am mers cu autostopul cu peste 1.000 de mașini, în întreaga lume, însă doar în România mi s-a oferit mâncare.

Un bărbat care livra pâine mi-a oferit și mie. A fost foarte drăguț”, își amintește Henrik.

Impresionat de țara noastră, el a mărturist că se gândește ca în viitor să își facă un proiect de călătorie pentru țara noastră, “pentru a explora țara”, scrie el.

sursa: libertatea.ro

loading...

Facebook Comments