BREAKING NEWS. Un acrobat de la CIRCUL GLOBUS a cazut in gol. Toti spectatorii au fost evacuați

BREAKING NEWS. Un acrobat de la CIRCUL GLOBUS a cazut in gol. Toti spectatorii au fost evacuați

- in DE ACTUALITATE, NEWS
1342
Comentariile sunt închise pentru BREAKING NEWS. Un acrobat de la CIRCUL GLOBUS a cazut in gol. Toti spectatorii au fost evacuați

Un acrobat a cazut, duminica, de la o inaltime de circa opt metri, in timpul unui spectacol la Circul Globus din Capitala, barbatul fiind transportat, in stare de inconstienta, la Spitalul de Urgenta Floreasca, potrivit News.ro

“Un barbat de aproximativ 50 de ani a fost preluat de la Circul Globus de un echipaj SMURD. Pacientul are un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea constientei, si o contuzie la glezna, in urma caderii de la o inaltime de aproximativ opt metri”, a declarat, pentru News.ro, coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita.La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Primele informaţii arată că, în timpul acrobaţiei, bărbatului i-ar fi alunecat mâna şi s-a prăbuşit în gol. La venirea medicilor, acrobatul ar fi fost conştient, starea lui alterându-se ulterior.

Incidentul s-a petrecut chiar in timpul spectacolului, acrobatul, cetatean roman, fiind un colaborator al circului, potrivit Comisiei de Cultura a Primariei Capitalei.

Primele informatii arata ca, in timpul acrobatiei, barbatului i-ar fi alunecat mana si s-a prabusit in gol. La venirea medicilor, acrobatul ar fi fost constient, starea lui alterandu-se ulterior.

Spectacolul de circ a fost intrerupt in urma accidentului, iar spectatorii au fost evacuati, potrivit Realitatea TV.

În cauză se va deschide dosar pentru accident de muncă, de către Sectia 6 Poliţie, a anunţat Poliţia Capitalei.

sursa: hotnews.ro
loading...

Facebook Comments