Drama Corneliei Rednic. A slăbit 33 de kilograme în 3 luni şi a ajuns de urgenţă la medic! Si-a pierdut părul şi s-a ingrozit când a văzut efectele dietei! Ce să nu combini niciodată:

Drama Corneliei Rednic. A slăbit 33 de kilograme în 3 luni şi a ajuns de urgenţă la medic! Si-a pierdut părul şi s-a ingrozit când a văzut efectele dietei! Ce să nu combini niciodată:

- in LIFESTYLE, MONDEN, SANATATE
825
Comentariile sunt închise pentru Drama Corneliei Rednic. A slăbit 33 de kilograme în 3 luni şi a ajuns de urgenţă la medic! Si-a pierdut părul şi s-a ingrozit când a văzut efectele dietei! Ce să nu combini niciodată:
Cornelia Rednic

Cornelia Rednic este o femeie foarte frumoasă, dar kilogramele în plus i-au pus mulţi ani la rând probleme. Cornelia Rednic a decis că are nevoie de o schimbare în viaţa sa, astfel că artista s-a apucat de un regim serios care a ajutat-o să dea jos 33 de kilograme în trei luni.

Artista spune că după ce slăbit a trăit o dramă pentru că nu se mai regăsea şi nu-i plăcea deloc cum arăta, îi cădea şi părul, iar anumite trăsături ale feţei nu-i mai plăceau. În plus, aceasta le recomandă persoanelor care vor să ţină o dietă să consulte un nutriţionist şi să nu facă cum cred din auzite pentru că acest lucru poate provoca probleme.

Cornelia Rednic nu este singura vedetă care a avut probleme din cauza dietei pe care a ţinut-o. În această situaţie este şi Nico, care spune că a urmat dieta Dukan, care i-a provocat probleme serioase. Artista povesteşte că i-a fost rău de la dieta pe care a urmat-o, a făcut o criză de spasmofilie, îi tremura tot corpul, dar s-a refăcut cu ajutorul unor vitamine pe care le-a luat.

O altă vedetă care a suferit în urma unei diete foarte stricte este Nicoleta Luciu. Vedeta este recunoscută pentru multele kilograme pe care le-a pus în timpul sarcinii, însă, în acelaşi timp, şi pentru ambiţia pe care a avut-o de a le da jos. Cu excepţia faptului că a fost însărcinată, Nicoleta Luciu a recunsocut că toată viaţa a urmat mai multe diete, însă una dintre ele era extrem de dură. Vedeta a povestit că ajunsese să consume doar lichide, un fruct şi un baton energizant, dar după o săptămâna povesteşte că ajungea să cadă din picioare.

Aşadar, vedetele vor să transmită prin exemplul lor un mesaj că slăbitul se poate, însă pentru a ajunge la silueta de vis pe care şi-o doreşte fiecare trebuie urmat un drum serios, care să nu ducă la îmbolnăvire. Sursa: spynews.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments