Motivul pentru care Stan a refuzat sa mearga la inmormantarea lui Bran. “El ar intelege…” . Uite cum aratau cei doi la batranete

Motivul pentru care Stan a refuzat sa mearga la inmormantarea lui Bran. “El ar intelege…” . Uite cum aratau cei doi la batranete

- in EDUCATIE SI CULTURA
1613
Comentariile sunt închise pentru Motivul pentru care Stan a refuzat sa mearga la inmormantarea lui Bran. “El ar intelege…” . Uite cum aratau cei doi la batranete
Stan-si-Bran

Stan Laurel şi Oliver Hardy s-au întâlnit prima oară în anul 1919 şi au jucat împreună în filmul The Lucky Dog, iar de atunci doar moartea a putut să îi mai despartă.

În vara lui 1957,  Oliver a murit la vârsta de 65 de ani, după ce suferise deja două infarcturi. Opt ani mai târziu, în 1965, a murit și Stan în urma unui atac de cord. Avea 74 de ani și a fumat ca un turc întreaga viață.

Cât a trăit, spunea mereu glumind că „Dacă văd pe careva trist la moartea mea, jur că nu mai vorbesc cu el în viața mea”. Cu toate acestea, Stan nu a putut să își ascundă tristețea când și-a pierdut cel mai bun prieten, pe Oliver.

Lumea a pierdut un geniu al comediei, iar eu mi-am pierdut cel mai bun prieten. Mă simt pierdut fără el, după 30 de ani în care am fost mai mult decât prieteni“, a spus atunci Stan, care nu a fost în stare să meargă la înmormântarea prietenului său din cauza durerii. Ştia că „Babe ar înţelege”, aşa cum îi spunea Stan lui Oliver. Şi tot atunci a spus că nu va juca nicioadată fără prietenul lui. Şi s-a ţinut de cuvânt!

În cei opt ani rămași, Stan Laurel a stat departe de scenă, refuzând orice rol, însă nu a stat departe și de fani. S-a întâlnit deseori cu ei și era ca o revedere a unor prieteni dragi. Împărtășeau amintiri, momente picante din culise și îi păstrau, vie, memoria lui Hardy.

Pe 23 februarie 1965, Stan se afla în spital după ce suferise un atac de cors și îi spunea asistentei medicale că ar vrea să schieze. Nu a mai apucat. A murit câteva zile mai târziu. Ambii actori au fost incinerați, fiind ultimul detaliu care i-a legat. Sursa: unica.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments