Maria era mama a trei copilași, s-a stins în Italia la 35 de ani dintr-un motiv știut doar de familie. Muncea pentru a le oferi o viață mai bună decât a ei. Acum un preot face apelul înfiorător, ce spune despre ea e cumplit

Maria era mama a trei copilași, s-a stins în Italia la 35 de ani dintr-un motiv știut doar de familie. Muncea pentru a le oferi o viață mai bună decât a ei. Acum un preot face apelul înfiorător, ce spune despre ea e cumplit

- in SOCIAL
1245
Comentariile sunt închise pentru Maria era mama a trei copilași, s-a stins în Italia la 35 de ani dintr-un motiv știut doar de familie. Muncea pentru a le oferi o viață mai bună decât a ei. Acum un preot face apelul înfiorător, ce spune despre ea e cumplit
mama-1

Maria Mitrică lucra ca îngrijitoare în Italia și și-a găsit sfârșitul departe de cei trei copii ai ei pentru care muncea din greu fiindcă voia să le ofere o viață mai bună decât a avut ea.

Preotul Jicmin Anton este cel care a lansat un apel umanitar pe Facebook, în numele femeii și al familiei sale.

Iată cuvintele lui:

,,A decedat săptămâna aceasta, luni, la Verona, doamna Mitrică Maria, persoana din fotografie, pe care mulți dintre dumneavoastră o cunoașteți întrucât era din Butea.

Am primit la biroul parohial solicitarea de face o colectă pentru înmormântarea ei. Moartea este tot timpul un eveniment care ne surprinde, la care nu suntem pregătiți prea-bine niciodată. De aceea, cred că este bine să ajutăm, mai ales că zilele aceasta îi pomenim și pe răposați noștri.

Cei care doriți să ajutați în acest scop, veți putea face lucrul acesta aducând contribuția dumneavoastră duminica viitoare la biserica românilor, din via Bissolati 123, Cremona. La intrarea în biserică, pe măsuța de la ușa din spate, în interior, va fi un coșuleț, unde veți putea lăsa oferta dumneavoastră. Vă mulțumesc în numele rudelor și Dumnezeu să o ierte!”

O cunoștință a femeii a scris pe Facebook: ,,Zbor lin către Lumină, Mărie cu suflet frumos! Dumnezeu să îţi mângâie inima zdrobită de atâta suferinţă şi tristeţe …Mamă cu chip de înger, acum eşti liberă să veghezi asupra copiilor tăi pe care i-ai iubit până la ultima suflare de viaţă. Iubirea de mamă nu moare niciodată. A murit de dorul copiilor… Este o situație delicată despre care nu mă simt în gradul să vorbesc. Ne rămane doar să ne rugăm pentru pacea sufletului ei și al acelora care i-au provocat atâta suferință…”.

Potrivit observator.tv, preotul Anton Jicmon a publicat un cont bancar unde cei care vor să ajute familia Mariei pot să facă donaţii:

BENEFICIARIO
Nominativo JICMON ANTON
IBAN IT05X0200811400000100424257
Filiale CREMONA PIAZZA ROMA B, PIAZZA ROMA, 22 26100 CREMONA.
La causale treceți: ÎNMORMÂNTARE

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments