Surpriză de proporții! Orașul din România în care toţi europenii vor să ajungă

Surpriză de proporții! Orașul din România în care toţi europenii vor să ajungă

- in EDUCATIE SI CULTURA
1223
Comentariile sunt închise pentru Surpriză de proporții! Orașul din România în care toţi europenii vor să ajungă
orasul-din-romania

Zone din întreaga ţară au concurat pentru titlul de ”destinaţie europeană de excelenţă”, iar întrecerea a avut ca temă ”turismul cultural tangibil”. 

Oraşul care a câştigat această cursă, într-un proiect al Comisiei Europene, este singurul obiectiv turistic care are nişte vestigii unice în Europa. Oraşul Suceava a câştigat această cursă, într-un proiect al Comisiei Europene, fiind singurul obiectiv turistic cu expoziţii pe ruine, potrivit ONE.

Cetatea de Scaun a fost construită la sfârşitul secolului al XIV-lea de Petru I Muşat, domn al Moldovei între 1375 şi decembrie 1391, iar apoi a fost întărită de Ştefan cel Mare pentru a rezista atacurilor otomane. În prezent, Cetatea este cel mai vizitat obiectiv din Suceava, fiind şi singura atracţie turistică din România care are expoziţii pe ruine.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments