A gasit o vulpe pe strada si s-a apropiat sa ii faca o poza, insa in secunda urmatoare a regretat amarnic gestul facut

A gasit o vulpe pe strada si s-a apropiat sa ii faca o poza, insa in secunda urmatoare a regretat amarnic gestul facut

- in EXTERNE
1338
Comentariile sunt închise pentru A gasit o vulpe pe strada si s-a apropiat sa ii faca o poza, insa in secunda urmatoare a regretat amarnic gestul facut
vulpita

Un tanar din Marea Britanie a surprins zilele trecute imagini senzationale cu o vulpe gasita pe strada, iar filmuletul a ajuns viral pe internet.

Barbatul inregistrat pe reteaua de socializare Reddit sub numele “tootsaysthetrain” a intalnit animalul salbatic in miezul zilei, pe strada si s-a apropiat fara sa se gandeasca la consecinte.

Cu toate ca vulpea nu parea agresiva, ci mai degraba speriata de insistentele tanarului, a devenit in scurt timp curioasa si s-a apropiat de camera. In doar cateva secunde animalul a luat portofelul tanarului de pe jos si a inceput sa fuga cu el in gura, spre disperarea acestuia. Portofelul a fost gasit intr-un final, abandonat langa un tufis.

In urmatoarele secunde inregistrate se vede cum baiatul alearga dupa vulpe in incercarea de a-si recupera bunul, insa fara succes. Filmuletul a fost postat de tanar pe contul sau de socializare si a devenit in scurt timp viral.

Multi internauti au fost amuzati de intamplare, insa au existat si voci care l-au criticat pe barbat, spunandu-i ca a primit exact ce a meritat. Sursa foto: tootsaysthetrain

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments