O femeie i-a trimis unui bărbat peste 65.000 de mesaje, i-a spart casa și a făcut o baie în cada lui. Ce reacție au avut polițiștii

O femeie i-a trimis unui bărbat peste 65.000 de mesaje, i-a spart casa și a făcut o baie în cada lui. Ce reacție au avut polițiștii

- in EXTERNE
981
Comentariile sunt închise pentru O femeie i-a trimis unui bărbat peste 65.000 de mesaje, i-a spart casa și a făcut o baie în cada lui. Ce reacție au avut polițiștii
o femeie mesaje

Jacqueline Ades i-a trimis unui bărbat peste 65.000 de mesaje, în decursul a câteva luni, uneori peste 500 de mesaje într-o singură zi, și i-a spart casa.

Cei doi se cunoscuseră pe un site și au ieșit la o întâlnire, în 2017. După prima întâlnire, femeia a început să îl hărțuiască zilnic pe bărbat cu sute de mesaje.

Anul trecut, când bărbatul era plecat din țară, el a văzut pe imaginile filmate de camerele de supraveghere de acasă că Ades intrase în locuința lui, așa că a sunat la poliție.

„Când au ajuns la locuința acestuia, polițiștii au găsit-o pe Ades în cadă, făcând baie”, a declarat poliția din Arizona, într-un comunicat.

Femeia a fost arestată și acuzată de intrare prin efracție în casa bărbatului, scrie ABC News.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments