Alertă în orașul german Munchen! Mai multe persoane au fost înjunghiate

Alertă în orașul german Munchen! Mai multe persoane au fost înjunghiate

- in EXTERNE, NEWS
1087
Comentariile sunt închise pentru Alertă în orașul german Munchen! Mai multe persoane au fost înjunghiate
politia munchen

Alertă în orașul german Munchen! Mai multe persoane au fost înjunghiate de un bărbat care a reușit să fugă de la fața locului. Atacul a avut loc în apropiere de o stație din centrul orașului german, la Rosenheimerplatz, relatează Abendzeitung-muenchen.de.

Motivul atacului este neclar în acest moment, însă mai multe echipaje au intervenit la fața locului. Poliția a anunțat că patru persoane au fost rănite, iar starea lor nu este una gravă.

În zona a fost stabilit un perimetru de securitate, în timp ce oamenii au fost sfătuiți să rămână în locuințe până când suspectul va fi arestat. Acesta a fost descris drept un bărbat care are aproximativ 40 de ani. El a reușit să fugă cu o bicicletă.

Germania se află în alertă din cauza unor atacuri, dar și a unor informații că islamiștii pun la cale atentate. Țara a fost lovită deja de mai multe atacuri teroriste, cel mai grav fiind atacul din Berlin, în urma căruia 12 oameni și-au pierdut viața. Raportul final în cazul atentatului a scos la iveală că autoritățile germane au făcut greșeli flagrante în acest caz, autorul atacului fiind pentru o scurtă perioadă în atenția lor. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments