El este este ultimul supravieţuitor din secolul nouăsprezece! Uite cum arată cel mai bătrân om de pe planetă! Ce poveste tristă de viață… Îți vor da lacrimile!

El este este ultimul supravieţuitor din secolul nouăsprezece! Uite cum arată cel mai bătrân om de pe planetă! Ce poveste tristă de viață… Îți vor da lacrimile!

- in EXTERNE
1043
Comentariile sunt închise pentru El este este ultimul supravieţuitor din secolul nouăsprezece! Uite cum arată cel mai bătrân om de pe planetă! Ce poveste tristă de viață… Îți vor da lacrimile!
cel_mai_batran

Până acum se credea că cea mai bătrână persoană de pe pământ este japoneza Nabi Tajima, de 117 ani. Iată că s-a descoperit că chilianul Celino Villanueva Jaramillo e mai în vârstă decât ea. Are 121 de ani.

Cartea Recordurilor ar trebui să se modifice! Cea mai vârstnică persoană de pe planetă ete un bărbat cu o poveste foarte tristă. Celino Villanueva Jaramillo are 121 de ani şi este singur.

Nu a fost niciodată însurat şi nu are copii. A pierdut certificatul de naştere într-un incendiu în urmă cu 22 de ani.

Totuşi, nimeni din Chile nu se îndoieşte că aceasta este vârsta sa, după cum atestă şi actul de identitate.

Şi în actele oficiale se poate verifica. I s-a eliberat şi un al doilea certificat de naştere care să garanteze că este aşa.

Cartea Recordurilor a aprobat recordul său de cel mai longeviv pământean.

Deşi sănătatea lui e în declin, Celino Villanueva Jaramillo nu are probleme de memorie. Îşi aminteşte în detaliu tot trecutul său nefericit. Celino Villanueva Jaramillo este ultimul supravieţuitor din secolul XIX. Sursa: click.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

act

 

loading...

Facebook Comments