CELEBRUL jurnalist Mircea N. Stoian, o face PRAF pe Bianca Drăguşanu: “Şefa siliconatelor din România”! Totul a pornit de la salariul incasat de Bianca la emisiunea “TE VREAU LANGA MINE”

CELEBRUL jurnalist Mircea N. Stoian, o face PRAF pe Bianca Drăguşanu: “Şefa siliconatelor din România”! Totul a pornit de la salariul incasat de Bianca la emisiunea “TE VREAU LANGA MINE”

- in MONDEN
3181
Comentariile sunt închise pentru CELEBRUL jurnalist Mircea N. Stoian, o face PRAF pe Bianca Drăguşanu: “Şefa siliconatelor din România”! Totul a pornit de la salariul incasat de Bianca la emisiunea “TE VREAU LANGA MINE”
bianca-dragusanu-mircea-n-stoian

Mircea N. Stoian a sarit la gatul frumoasei prezentatoare Bianca Dragusanu, lansand un atac virulent la adresa ei pe blogul sau personal. Totul ar fi pornit de la afirmatia Biancai pe site-ul Antenei 1, conform careia Bianca Dragusanu munceste gratis la Kanal D: „Vin pe gratis pentru că mie-mi place ce fac!”, i-a mărturisit Bianca Drăguşanu unei prietene.

Iata si cateva fragmente din articolul lui Mircea N. Stoian:

“Bianca Drăgușanu muncește pe gratis la Kanal D e afirmația pe care site-ul tabloid al Antenei 1 o făcea săptămâna trecută. Cunoscând bine personajul, îndoiala că afirmația e corectă mă roade, precum o bătătură la călcâiul stâng.(…)”.

“Şefa siliconatelor din România este un foarte prost om de televiziune, dar un excelent om de afaceri. Cum ştiu bine că nu se scoală din aşternuturi decât pentru sume cu cel puţin trei zerouri, (în euro evident) e clar că mecanismele prin care Bianca Drăguşanu a ajunsă să îi scuipe semniţe mediatice în cap Gabrielei Cristea sunt altele. Mămica implanturilor şi modificărilor trupeşti ştie foarte bine să ungă pe la încheieturi orice sistem care scârţâie şi îi este potrivnic. (…)

“Cum mecanismul ungerii a funcționat perfect în Antena 1 și mai peste tot pe unde Bianca și-a depus icrele mediatice, e clar că blonda minune din Motru a știut pe ce butoane să apese ca să râmână în cărți la Kanal D lăsând-o pe Gabriela Cristea cu buzele umflate fără botox.(…)”, a mai scris jurnalistul pe blogul sau personal, unde puteti citi intregul articol.

In incheiere jurnalistul noteaza foarte clar: “Acest text este un pamflet și se supune regulilor genului literar din care face parte…”

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments