A furat într-o noapte 800 m de asfalt de pe un drum. Câți bani a obținut.

A furat într-o noapte 800 m de asfalt de pe un drum. Câți bani a obținut.

- in EXTERNE
995
Comentariile sunt închise pentru A furat într-o noapte 800 m de asfalt de pe un drum. Câți bani a obținut.
drum

Un hoţ a furat într-o singură noapte aproximativ 800 de metri de asfalt de pe un drum din China pentru a-l vinde.

Locuitorii din localitatea Sankeshu din provincia Jiangsu (est) au fost cei care au telefonat la poliţie pe 24 ianuarie pentru a semnala dispariţia misterioasă a segmentului de drum, relatează Agerpres, citând China News Service.

Sătenii au bănuit iniţial că în zonă se efectuau lucrări de reabilitare a căii de acces. Însă, poliţia a descoperit curând un alt scenariu: un bărbat închiriase un buldoexcavator cu care a decupat drumul, apoi a încărcat bucăţile de pavaj în camioane şi le-a vândut unei companii de materiale de construcţii, a indicat joi China News Service.

drum furat

Bărbatul, lipsit de scrupule, a căutat astfel o metodă pentru a face bani. El a văzut în recuperarea şi vânzarea asfaltului o bună ″oportunitate comercială″⁣, iar amenajarea unui nou drum în apropiere i-a uşurat ″⁣misiunea″⁣.

″Nimeni nu trecea pe aici. Deci de ce să nu recuperez bucăţile de beton pentru a face nişte bani?”, a declarat bărbatul, potrivit China News Service.

drum furat

Hoţul a strâns în total 500 de tone de asfalt pe care le-a vândut cu 5.000 de yuani (640 de euro).

Această poveste amuzantă a generat vineri pe reţelele de socializare din China zeci de mii de comentarii. “Sărăcia l-a făcut să devină creativ”, a scris pe un ton admirativ un utilizator al platformei de microbloging Weibo. Un alt internaut a fost, însă, mai dur: “Cea mai potrivită sancţiune ar fi aceea de a repara drumul”. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

 

loading...

Facebook Comments