Se jucau cu el în curtea casei când a dispărut brusc. În zadar l-au tot căutat, într-un final l-au declarat mort. Zece ani mai târziu au avut parte de un ȘOC: pe prispa casei… Nu-mi vine să cred!

Se jucau cu el în curtea casei când a dispărut brusc. În zadar l-au tot căutat, într-un final l-au declarat mort. Zece ani mai târziu au avut parte de un ȘOC: pe prispa casei… Nu-mi vine să cred!

- in EXTERNE
904
Comentariile sunt închise pentru Se jucau cu el în curtea casei când a dispărut brusc. În zadar l-au tot căutat, într-un final l-au declarat mort. Zece ani mai târziu au avut parte de un ȘOC: pe prispa casei… Nu-mi vine să cred!

O familie din Apollo, Pennsylvania a avut parte de un adevarat soc la zece ani dupa ce Abby, cainele lor, a disparut.

Stapana acestuia, Debra Suierveld, se juca in curtea casei alaturi copii si labradorul in varsta de un an, insa la un moment dat cainele a disparut.

In ciuda cautarilor disperate alaturi de familie si prieteni, patrupedul nu a fost gasit, iar acestia au presupus ca a fost furat sau a suferit un accident si a decedat.

caine disparut1

La zece ani de la incident, cainele si-a facut aparitia pe veranda unei case, la doar 8 kilometri de familia care il daduse disparut. Proprietarii locuintei au incercat sa ii dea apa si mancare, insa Abby a refuzat, asa ca oamenii l-au dus la veterinar. Acolo doctorii au descoperit uimiti cu ajutorul cipului pe care acesta il avea ca Abby a fost dat disparut in urma cu zece ani.

Cand a fost sunata, proprietara animalului a fost mai mult decat surprinsa de intreaga intamplare, fiind convinsa ca este un adevarat miracol.

 Chiar daca atunci cand a disparut era un pui plin de viata, iar acum este un caine in varsta, care are nevoie de multa atentie, stapanii l-au reintegrat cu drag in familie si au facut publica povestea lui impresionanta.

Desi au facut eforturi sa afle unde a fost in tot acest timp, proprietarii nu au niciun indiciu care sa ii ajute sa descopere misterul. Cel mai probabil cainele a fost ingrijit de cineva in tot acest timp, insa faptul ca s-a intors la prima lui familie este de-a dreptul impresionant.  Surse: boredpanda.com, protv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments