Vremea rece se întoarce. Ploi şi intensificări ale vântului în toată ţara

Vremea rece se întoarce. Ploi şi intensificări ale vântului în toată ţara

- in NEWS
1080
Comentariile sunt închise pentru Vremea rece se întoarce. Ploi şi intensificări ale vântului în toată ţara
ploi_0

Nu e momentul să treceţi la garderoba de primăvară. Meteorologii au anunţat că vremea rece se întoarce în acest weekend. 

“În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă (2/3 februarie) şi pe parcursul zilei de sâmbătă (3 februarie) aria ploilor se va extinde treptat cuprinzând majoritatea regiunilor, iar în jumătatea de vest a ţării se vor cumula în medie 15-20 l/mp. În zona montană, la altitudini de sub 1800 m, vor predomina ploile şi, în special în masivele vestice şi nordice, se vor înregistra prin cumulare cantităţi de apă de 25-30 l/mp. Izolat vor fi condiţii de polei”, se arată într-o informare emisă de ANM.

Vântul va sufla tare la munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăşi 100 km/h şi va avea intensificări temporare, cu viteze în general de 50-55 km/h, în Banat, Crişana, Maramureş şi Transilvania şi pe arii mai restrânse în restul ţării.

Pentru intervalul 03 februarie, ora 20.00 – 04 februarie, ora 20 sunt.00 sunt anunţate ninsori viscolite la munte, intensificări ale vântului, precipitaţii mixte în nord, nord-vest şi centru

Conform ANM, “începând de sâmbătă seara (3 februarie), la munte treptat vor predomina ninsorile, care local vor deveni mai consistente, iar vântul va continua să aibă intensificări, viscolind şi spulberând ninsoarea. În nord, nord-vest şi centru precipitaţiile, în general slabe, vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare”, iar local se va forma polei.

Intensificări ale vântului vor fi temporar şi în restul ţării, cu precădere în sud şi în est, cu rafale în general de 50-55 km/h. Sursa: click.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments