O femeie din Anglia a baut 3 pahare cu votca si i-a spus iubitului ei ca se duce sa fumeze. De ce a ramas socat barbatul

O femeie din Anglia a baut 3 pahare cu votca si i-a spus iubitului ei ca se duce sa fumeze. De ce a ramas socat barbatul

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER, SANATATE, SOCIAL
1468
Comentariile sunt închise pentru O femeie din Anglia a baut 3 pahare cu votca si i-a spus iubitului ei ca se duce sa fumeze. De ce a ramas socat barbatul

O femeie din Anglia a murit in urma intoxicatiei cu alcool, dupa ce a baut doar trei pahare cu votca si limonada, potrivit unei anchete.

Heidi Hopley, in varsta de 41 de ani, a consumat alcool la domiciliul ei, seara, impreuna cu partenerul ei, Scott Fisher, relateaza Metro.

Totusi, atunci cand se pregatea sa doarma, Heidi i-a spus lui Scott ca se duce sa fumeze, dar a doua zi, barbatul a observat ca femeia lipseste.

Heidi, care era terapeut pentru copiii cu dizabilitati, a fost gasita cazuta la pamant, langa o bricheta si o tigara neaprinsa. Conform informatiilor, Heidi, din Taunton, Anglia, nu obisnuia sa consume alcool in mod regulat, dar a decedat din cauza intoxicatiei.

Necropsia a evidentiat faptul ca femeia avea 380 mg de alcool in 100 ml de sange. Cand Scott a gasit-o a doua zi, a adus-o in casa si a chemat ambulanta, dar era prea tarziu, ea fiind declarata decedata.

 

loading...

Facebook Comments