Incident aviatic GRAV. Un avion s-a IZBIT cu botul pe pistă. Zeci de oameni se aflau la bord. VIDEO

Incident aviatic GRAV. Un avion s-a IZBIT cu botul pe pistă. Zeci de oameni se aflau la bord. VIDEO

- in EXTERNE, SOCANT
965
Comentariile sunt închise pentru Incident aviatic GRAV. Un avion s-a IZBIT cu botul pe pistă. Zeci de oameni se aflau la bord. VIDEO
avion lovit

Incident aviatic grav pe aerportul din Varșovia. Un Bombardier Dash-8, care aparține LOT Polish Airlines, a aternizat în nas, după ce roțile din față nu au coborât.

Potrivit Aeronews, toate persoanele aflate la bord au fost evacuate în siguranță și nimeni nu a fost rănit.

Avionul efectua o cursă internă de la Cracovia spre Varșovia. După decolare, piloții au raportat probleme la trenul de aterizare din față. Au oprit urcarea la o anumită altitudine, unde au rămas timp de 5 minute pentru analizarea situației. Deși inițial au vrut să se întoarcă la Cracovia, trei minute mai târziu au decis să continue zborul spre Varșovia, urcând la o altitudine mai mare.

În timp ce se apropia de Varșovia, piloții au cerut turnului de control să aterizeze pe pista 11, fără a efectua o trecere la joasă altitudine pentru ca cei de la sol să vadă dacă roțile din față au coborât, precizând că au încercat de mai multe ori să le coboare, dar manevrele nu au avut niciun rezultate. Aterizarea a avut loc la 19:19, ora locală.

După aterizare, avionul s-a oprit în nas, iar pasagerii au fost evacuați imediat, fără ca cineva să fie rănit. Ca urmare a incidentului, aeroportul a fost închis până la ora 23:30.

O comisie a început o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments