FOTO. Această Pisică a fost abandonată pentru că a fost “Prea Urâtă” – dar cineva ia văzut în cele din urmă Frumusețea

FOTO. Această Pisică a fost abandonată pentru că a fost “Prea Urâtă” – dar cineva ia văzut în cele din urmă Frumusețea

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, MONDEN, SOCANT, SOCIAL
1102
Comentariile sunt închise pentru FOTO. Această Pisică a fost abandonată pentru că a fost “Prea Urâtă” – dar cineva ia văzut în cele din urmă Frumusețea
pisica romeo

Aceast motan ghimbir (ginger cat – referitor la blana lor) numit Romeo sa născut cu o deformare care îl face diferit de alte pisici. El nu a primit niciodată dragoste, sensibilitate sau grija de care avea nevoie, deoarece a fost considerat “prea urât” de către majoritatea proprietarilor de animale de companie care ar fi putut sa-l adopte. Nimeni nu a vrut să fie proprietarul său datorită aspectului său unic, ceea ce a dus la o viață tristă pentru micuta pisicuta de culoarea ghimbirului.

romeo1

Acest lucru s-a schimbat atunci când oameni cu inima mare ai Santuario Compasion Animal din Spania au intrat pe fir și i-au dat lui Romeo șansa de a fi iubit în cele din urmă. Acum, pisica se află într-un loc mult mai frumos pentru viața sa, și primește toată iubirea de care are nevoie.

romeo cat

“Ne-au spus că nimeni nu la vrut pentru că era urât. Dar pentru noi, Romeo nu e urât, e un pui minunat care îi place să se joace ca restul pisicilor. Iar diferențele dintre ele le fac deosebite “, spune un purtător de cuvânt al Santuario Compasion Animal.

Romeo nu este diferit de orice altă pisică; El se joacă, se bate, e afectuos și iubește sa toarca pe o canapea caldă. Pur și simplu la unii oamneni cu adevarat buni la inima le-a luat timp recunoască faptul că aspectul său exterior nu il definesc ca animal. E doar o pisică care merită dragoste ca oricare alta. 

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments