Raluca Pastramă din nou însărcinată? Pepe a dat cărţile pe faţă: „Sunt fericit, dar…”

Raluca Pastramă din nou însărcinată? Pepe a dat cărţile pe faţă: „Sunt fericit, dar…”

- in MONDEN
1423
Comentariile sunt închise pentru Raluca Pastramă din nou însărcinată? Pepe a dat cărţile pe faţă: „Sunt fericit, dar…”
raluca pastrama

Se anunţă un nou copil în familia Pascu? Pepe a recunoscut de multe ori că şi-ar mai dori un copil şi pentru că are două fetiţe, ar vrea un băiat, însă spune că orice ar fi să fie, va fi perfect. Întrebat despre cel de-al treilea copil, Pepe a oferit un răspuns amuzant.

Pepe şi Raluca Pastramă au împreună două fetiţe frumuşele foc, pe Maria (5 ani) şi pe Rosa (2 ani). Cântăreţul e topit după ele, dar a dat de înţeles că şi-ar dori o familie şi mai mare. Pepe îşi doreşte din suflet să mai aibă un copil, fie că va fi fetiţă sau băiat.

„Moş Nicolae vine la copiii cuminţi. Apoi vine Moş Crăciun, trebui să-i facem scrisorică. Nu i-am scris lui Moşu’ pentru un copil, eu vorbesc cu băbuţa, cu puştoaica aia a mea de acasă.

Am deja fetiţele mele, sunt fericit cu ele, dar dacă îmi mai dă Dumnezeu un băiat sau o fetiţă să fie sănătos. Lucrăm la acest copil o zi da, una nu. Şi mai vreau un copil dacă mi-l aduce Moşul în sac”, a declarat Pepe. Sursa: cancan.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments