NEMTII au UMILIT un roman care a FURAT de la ei din Kaufland. Cand s-a intors in tara romanul a avut parte de o surpriza de proportii. UITE ce i-au facut nemtii… a ramas MASCA!

NEMTII au UMILIT un roman care a FURAT de la ei din Kaufland. Cand s-a intors in tara romanul a avut parte de o surpriza de proportii. UITE ce i-au facut nemtii… a ramas MASCA!

- in EXTERNE
1359
Comentariile sunt închise pentru NEMTII au UMILIT un roman care a FURAT de la ei din Kaufland. Cand s-a intors in tara romanul a avut parte de o surpriza de proportii. UITE ce i-au facut nemtii… a ramas MASCA!
kaufland

Adrian Mocanu a fost obligat de Judecătoria Iaşi să plă­tească aproape 1.500 de euro, sumă aferentă unei sancţiuni primite în Germania.

Conform documentelor trimise de autorităţile germane la Iaşi, Mocanu ar fi primit sancţiunea după ce, în data de 15 august 2016, acesta ar fi sustras mai multe bunuri din magazinul Kauf­land din Worms, Germania. În prea­labil, ieşeanul ar fi tăiat ambalajele produselor cu ajutorul unui cutter.

„Având în vedere decizia şi certificatul comunicate de autoritatea din Republica Federală Germania şi dispoziţiile legale anterior menţionate, instanţa consideră că nu există niciun impediment pentru recu­noaş­terea şi executarea sancţiunii pecuniare, urmând a dispune executarea acesteia în contravaloarea sa în lei, la cursul practicat de BNR la data pronunţării, respectiv executarea efectivă a sumei de 6.480,17 lei, echivalentul în lei al sumei de 1.420 euro“, au stabilit judecătorii ieşeni.

Ieşeanul nu s-a prezentat la proces pentru a aduce probe în apărarea sa, se arată în motivarea hotărârii prin care acesta a fost obligat să-şi achite amenda din Germania. Dacă nu va plăti datoria, el poate fi executat silit.

sursa: adevarul.ro

loading...

Facebook Comments