Cainele care nu latra! Stapana a avut un soc atunci cand a aflat adevarul. Ce a crescut de fapt in casa ei, timp de un an

Cainele care nu latra! Stapana a avut un soc atunci cand a aflat adevarul. Ce a crescut de fapt in casa ei, timp de un an

- in INEDIT
1616
Comentariile sunt închise pentru Cainele care nu latra! Stapana a avut un soc atunci cand a aflat adevarul. Ce a crescut de fapt in casa ei, timp de un an
a cumparat o vulpe

O femeie si-a cumparat un caine care nu latra in urma cu un an. Stapana animalului nu a dorit sa isi dezvaluie numele real, insa e cunoscuta drept „domnisoara Wang”. Ea a povestit recent ca patrupedul pe care l-a cumparat se comporta mereu ciudat. Animalul ei de companie a primit rapid porecla de „cainele care nu latra”.

In momentul in care a aflat adevarul, stapana a avut un soc, pentru ca nu se astepta absolut deloc sa fie pusa intr-o situatie cat se poate de penibila. Imaginile in care le prezinta tuturor cainele care nu latra au devenit memorabile si au starnit hohote de ras.

a cumparat o vulpe

Domnisoara Wang a povestit ca a platit o taxa de 140 de lire ca sa isi poata lua noul patruped acasa. Fericita ca si-a achizitionat cainele despre care credea ca face parte din rasa „spitz japonez”, ea nu a observat la inceput nimic in neregula.

Totusi, pe masura ce cainele care nu latra a inceput sa mai creasca, femeia s-a ingrijorat tot mai mult. Asta deoarece intr-adevar patrupedul nu scotea sunetele specifice si nici nu se atingea de hrana speciala pe care stapana i-o tot cumpara.

Crezand insa ca are de-a face doar cu un animal de companie pretentios, aceasta a ignorat semnele importante. Ce-a pus-o insa iarasi pe ganduri a fost faptul ca patrupedul avea blana, dar si coada tot mai lunga si stufoasa.

a cumparat o vulpe

Stapana originara din orasul Jinzhong, in China, a aflat adevarul despre cainele care nu latra abia dupa un an de cand a cumparat animalul de companie. Un angajat al unei gradini zoo din zona a vazut-o intr-o zi cum plimba animalul in lesa.

Acesta i-a spus femeii rapid ca a fost pacalita si ca in loc de un caine a reusit sa cumpere o vulpe. „Ceilalti stapani de caine din parcul in care mergeam si eu se temeau de animalul meu de companie. De asta foloseam intotdeauna o lesa. Oamenii mi-au spus ca am o vulpe nu un caine, insa nu i-am crezut.

Blana a inceput sa ii creasca mai mult decat stiam ca e normal, iar la varsta de trei luni deja era foarte o creatura foarte pufoasa si alba. Si fata i-a devenit ceva mai ascutita cand a crescut”, a povestit stapana, potrivit mirror.co.uk

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments