Reacția incredibilă a Reginei Elisabeta a II-a când Prințul Charles i-a spus „mami”. VIDEO

Reacția incredibilă a Reginei Elisabeta a II-a când Prințul Charles i-a spus „mami”. VIDEO

- in EXTERNE
1165
Comentariile sunt închise pentru Reacția incredibilă a Reginei Elisabeta a II-a când Prințul Charles i-a spus „mami”. VIDEO
regina-elisabeta-printul-charles-mami

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 92 de ani, moment care a fost marcat de o petrecere la care au luat parte suverana și fiul ei Prințul Charles. În timpul discursului, Prințul Charles i s-a adresat reginei cu apelativul „mami”, iar camerele de televiziune au surprins și reacția acesteia, notează libertatea.ro

Luată prin surprindere atunci când prințul Charles i s-a adresat cu apelativul “mami”, regina şi-a dat ochii peste cap, ridicând sprâncenele, şi a zâmbit.

Majestate, mami, am sentimentul că în 1948, când aveai 22 de ani, nu te aşteptai ca la cea de-a 92-a aniversare fiul tău să aibă 70 de ani”, a spus prinţul Charles, înainte de a cere trei urale din public pe scena Royal Albert Hall.

Acest gest poate părea la prima vedere, un gest banal, pentru cei mai mulți dintre noi, insă la nivelul unei case regale, regulile de conduită sunt drastice și absolut orice gest, fie el cât de mic, este interpretat și taxat de către presă și societate în general. De aceea capetele încoronate trebuiesc să adopte în public un comportament extrem serios, chiar “rece”, am putea spune.

Reacția Reginei, nu a trecut astfel neobservată de către jurnaliștii din toată lumea, momentul surprins de către camerele de luat vederi, ajungând în foarte scurt timp subiect de presă.

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 92 de ani. Aniversarea de sâmbătă marchează data reală de naştere a reginei. Născută în 1926, ea domneşte din 1952. În 2015, domnia ei a depăşit-o ca durată pe cea de şase decenii a reginei Victoria, stră-străbunica ei, care a fost încoronată în 1837 şi a decedat în 1901. În iunie vor avea loc alte ceremonii, cu ocazia aniversării oficiale.

La evenimentul aniversar au cântat artişti precum Sting, Shaggy, Tom Jones și Kylie Minogue. Sursa: aktualnews.ro

Iată și imaginile incredibile de la marele eveniment:

loading...

Facebook Comments