Ultima Oră: Elena Udrea a plecat din țară și nu s-a mai prezentat la proces! Avocatul ei spune unde s-a dus

Ultima Oră: Elena Udrea a plecat din țară și nu s-a mai prezentat la proces! Avocatul ei spune unde s-a dus

- in NEWS
1842
Comentariile sunt închise pentru Ultima Oră: Elena Udrea a plecat din țară și nu s-a mai prezentat la proces! Avocatul ei spune unde s-a dus
Elena Udrea

Avocatul fostului ministru Elena Udrea, a confirmat pentru Hotnews.ro, faptul că aceasta a părăsit tara depunând în instanță documente în care se arată negru pe alb că aceasta nu mai poate apărea în fața judecătorilor, în acest moment aflăndu-se la Atena.

“Doamna Udrea a depus la instanță înscrisuri care dovedesc că este în imposibilitatea de a apărea în fața instanței pentru o anumită perioadă de timp. Aseară mi-a confirmat că se află la Atena”, a declarat avocatul Elenei Udrea.

Totodată avocatul Elenei Udrea a mai afirmat că ea nu se află în acest moment sub control judiciar, iar instanţa i-a permis să călătorească în afara ţării.

Elena Udrea nu a mai apărut joi la procesul în care era inculpată într-un dosar de finanţare ilegală a campaniei electorale din 2009.

,,Când am început(Facultatea de Teologie -n.r.), aveam un dosar penal în instanţă, acum am trei!!!!!!, am câte 5, 6 termene pe lună, mii de pagini de citit, apărări de pregătit…aproape tot timpul meu e dedicat acestei saga penale”, afirma în urmă cu două zile Elena Udrea.

Tot joi, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca, anunța conform News.ro faptul că, Elena Udrea a fost exmatriculată din cadrul facultății , unde s-a înscris în 2016, la un master de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, pentru că nu s-a prezentat la niciun examen.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments