Cum arată astăzi acest copil? Toată planeta a văzut poza cu el lăsat sa moara de foame, dar uite cum a ajuns acum!

Cum arată astăzi acest copil? Toată planeta a văzut poza cu el lăsat sa moara de foame, dar uite cum a ajuns acum!

- in EXTERNE, GENERALE, LIFESTYLE
6104
Comentariile sunt închise pentru Cum arată astăzi acest copil? Toată planeta a văzut poza cu el lăsat sa moara de foame, dar uite cum a ajuns acum!

Multi stiu povestea acestui micut nigerian. Avea doi anișori când a fost gasit de o olandeza pe strada, într-o stare deplorabila. Ramas fara parinti, a fost acuzat de vrăjitorie si lăsat sa moara de foame. Copilul era slab rău, deshidratat, cu răni oribile pe corp care începuseră sa fie atacate de viermi.

Anja Ringgren Lovén a fost impresionata de acest copilas. A decis sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a-l salva. Fotografia in care apare ea dandu-i sa bea apa a devenit virala.

Olandeza l-a luat si s-a asigurat ca baietelul are parte de ingrijirea de care are nevoie.

Potrivit supertari.ro, acesta a fost dus la spital, a primit tratament pentru viermii intestinali, a facut transfuzii de sange, iar acum starea lui de sanatate s-a imbunatatit considerabil.

“Dupa cum puteti vedea in imagini, Hope este foarte bine acum. Este inconjurat de persoane care au grija de el, il iubesc, il ajuta in permanenta, se joaca cu el, il ajuta sa invete o multime de lucruri”, a scris Anja Ringgren Loven.

Botezat Hope (Speranta), pustiulica s-a transformat radical in doar cateva luni de cand a fost luat de pe strada. A luat in greutate, a inceput sa se joace, sa zambeasca, a prins viata, a devenit un copilas normal.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments