Nea Mărin a făcut mărturisiri neașteptate despre relația sa cu Liviu Vârciu. “Chiar și cei din jurul nostru ne văd ca…”

Nea Mărin a făcut mărturisiri neașteptate despre relația sa cu Liviu Vârciu. “Chiar și cei din jurul nostru ne văd ca…”

- in DE ACTUALITATE, LIFESTYLE, MONDEN
1367
Comentariile sunt închise pentru Nea Mărin a făcut mărturisiri neașteptate despre relația sa cu Liviu Vârciu. “Chiar și cei din jurul nostru ne văd ca…”
Liviu-Varciu-nea-marin

Nea Mărin este un personaj cu totul aparte în peisajul showbiz-ului românesc. S-a făcut remarcat publicului telespectator din țara noastră din postura de dansator și coregraf de dansuri tradiționale, dar și de la diverse show-uri de televiziune, acolo unde a pus vedetele la muncă și a fost ca un zbir pentru acestea.

Nea Mărin a făcut mărturisiri neașteptate într-un interviu pe care l-a acordat în exclusivitate pentru Libertatea.

Care este adevarăta relație cu Liviu Varciu și de unde această apropiere?

Între noi s-a legat o prietenie frumoasă, o relație tată-fiu aș putea spune. Relația asta a început în urmă cu 10 ani. Am fost și mergem în continuare împreună la evenimente, chiar și cei din jurul nostru ne văd ca pe un tată și un fiu.

Cât de importanți sunt banii?

Eu tot ce am făcut am făcut din pasiune. Am muncit foarte mult pentru a mă perfection. Eu nu m-am gândit la bani, banii au venit abia apoi, după multă muncă. Pentru mine este important profesionalismul. Dansul este o mare bucurie pentru mine.

Cea mai mare reusită?

Școala de dans pe care o am împreună cu fiica mea este cea mai mare reușită. Să existe atâta bucurie și interes pentru dansul tradițional românesc în 2017 este o adevărată mândrie. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments