Mai scot un ban! ANAF înființează un magazin online pentru vânzarea produselor confiscate

Mai scot un ban! ANAF înființează un magazin online pentru vânzarea produselor confiscate

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, SOCIAL
8649
Comentariile sunt închise pentru Mai scot un ban! ANAF înființează un magazin online pentru vânzarea produselor confiscate

Fiscul  își face prezența și în mediul virtual. De data aceasta vrea să înființeze un magazin online pentru vânzarea produselor confiscate, anunța, vineri, președintele ANAF, Dragoș Doroș, informează Agerpres.

Magazinul online al ANAF va funcționa ca orice alt magazin de pe net.  Unele mărfuri vor putea fi și licitate.

„Pentru anumite produse, prețurile vor fi fixe, dar pentru altele prețul se va stabili prin licitație”, a explicat Doroș.

ANAF vinde, în magazinele sale din țară, numeroase produse confiscate în timpul controalelor, de la camere video, care pot fi cumpărate cu 4.400 lei bucata, până la chiloți cu 3 lei/bucată, prezintă documente ale instituției.

În București, la magazinul din strada Măriuca, Fiscul vinde bunuri confiscate în vederea valorificării acestora. Aici se comercializează cercei, brățări sau lanțuri de argint și aur cu prețuri ce ajung până la 100 de lei, dar și produse alimentare ca arahide în ciocolată cu 5 lei și gumă de mestecat cu 8 bani bucata.

Se mai vând teniși cu 4 lei bucata, pălării cu 2,5 lei, tricouri cu 5 lei, bluze cu 5 lei, fuste de damă cu 6 lei, foen de păr cu 1,95 lei bucata și bibelouri la același preț. Instituția organizează licitație când sunt stocuri mari de produse.

Nu considerați că ar fi mai bine ca produsele alimentare și articole de îmbrăcăminte și articole de uz casnic confiscate de ANAF să fie donate la case de copii și azile de bătrâni ori la oameni nevoiași? Din moment ce sunt vândute de o institutie a statului ar trebui să fie produse sigure.

Sursa: romanialibera.ro

 

loading...

Facebook Comments