Acest fruct costă cât o maşină. Care este secretul?

Acest fruct costă cât o maşină. Care este secretul?

- in INEDIT
2254
Comentariile sunt închise pentru Acest fruct costă cât o maşină. Care este secretul?

La licitaţia de struguri Ruby Roman, sunt oameni care plătesc preţul unei maşini pentru un ciorchine. O singură boabă de Ruby Roman ajunge să coste până la 360 de dolari.

Strugurii Ruby Roman sunt cultivaţi doar în Japonia, mai exact în prefectura Ishikawa, şi trebuie să îndeplinească anumite criterii legate de greutate şi conţinut de zahăr pentru a se ridica la înălţimea denumirii, scrie GustArte.

Însă cel mai important este primul ciorchine care apare în anul respectiv. Din 2008, acesta este scos la licitaţie pentru că se consideră că cel care-l cumpără va avea mult noroc.

În opt ani, valoarea acestor struguri a crescut spectaculos.

În iulie 2015, primul ciorchine apărut, care a avut 26 de boabe, s-a vândut la licitaţie pentru suma de 8200 de dolari, iar anul acesta s-a stabilit un nou record: 11.000 de dolari pentru 30 de boabe.835dcdeb4dfd9305e81fa5ec4427

Câştigătorul este Takamaru Konishi. El spune că va servi cu aceşti struguri clienţii care trec pragul magazinului lui. Sursa: gustarte.ro

 

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments