UNIC în LUME! Fenomen meteo ce nu s-a mai văzut. O cădere masivă de nori a avut loc în Italia

UNIC în LUME! Fenomen meteo ce nu s-a mai văzut. O cădere masivă de nori a avut loc în Italia

- in DE ACTUALITATE, INEDIT
2157
Comentariile sunt închise pentru UNIC în LUME! Fenomen meteo ce nu s-a mai văzut. O cădere masivă de nori a avut loc în Italia

Pe cât de fascinant, pe atât de greu de imaginat! O cădere de  nori a avut loc în Italia, iar imaginile cu rezultatul fenomenului meteorologic sunt de-a dreptul fascinante.

Potrivit cancan.ro, un italian a ieşit la plimbare cu câinele şi a avut parte de o experienţă unică! Marcello Tommasoni a fost martorul primei rupturi de nori despre care există dovezi până acum. Speriat de norii care au ajuns pe caldarâm, bărbatul a făcut poze şi apoi le-a trimis unui prieten, care a făcut totul public.

”Mă aflam pe strada ”Un umore”, împreună cu căţelul meu, Buck, care a început să latre cu putere dintr-o dată. După câteva secunde, am auzit un zgomot puternic. Era ceva morbid, imaterial ce m-a lăsat perplex. Am făcut câteva poze, pe care i le-am trimis unui prieten”, a declarat Marcello Tommasoni, persoana care a fost martorul fenomenului incredibil, pentru ilfattoquotidaino.it.

Profesorul Alvaro Porfido a spus că nu este vorba despre niciun eveniment extraordinar, explicând că este vorba despre o ”defecare atmosferică”: ”Nu e vorba despre niciun fenomen bizar. Norii încărcaţi s-au lăsat jos, desprinzându-se practic din atmosferă. Este un fenomen posibil, însă este prima dată când se întâmplă, cel puţin documentate. Nu există nicio lucrare anterioară în care să se vorbească despre acest fenomen. Îmi place ceea ce fac şi mă voi strădui să explic cât mai bine acest fenomen pentru a-l face cunoscut”.fenomen-meteo-nemaintalnit-nori-rupti Sursa: cancan.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments