Așa atragi banii în casă. Aseaza ASTA în colțul camerei tale si BANII vor veni GRAMADA. Merita sa incerci, ai numai de castigat!

Așa atragi banii în casă. Aseaza ASTA în colțul camerei tale si BANII vor veni GRAMADA. Merita sa incerci, ai numai de castigat!

- in INEDIT
1445
Comentariile sunt închise pentru Așa atragi banii în casă. Aseaza ASTA în colțul camerei tale si BANII vor veni GRAMADA. Merita sa incerci, ai numai de castigat!
colt de camera

Odată ce descoperi unde se află zona Feng Shui pentru bani, o vei înfrumuseța și apoi te vei bucura de beneficiile pe care aceasta le aduce în viața ta.

De multe ori, zona banilor se află în cameră, în colțul cel mai îndepărtat din stânga, orientându-ne după ușa camerei. Deci, mai simplu, după ce ai intrat pe ușa din cameră, observi care este cel mai îndepărtat colț din stânga și acolo îți vei construi colțul banilor.

Principalul element Feng Shui, specific banilor este lemnul, însă poți încerca și alte metode. Poți pune o monedă care să conțină cifra cinci, pentru că în numerologie aceasta reprezintă strălucire, succes și bani. Deci secretul acesta este: pune o moneda sau o bancnota care sa contina cifra 5.

Nu suntem 100% siguri, insa daca aveti cum sa disponibilizati o bancnota de 500 de lei, probabil ca atractia banilor in casa Dvs. va si mai mare. O puteti ascunde sub un ghiveci cu flori. In acelasi timp veti avea si un ban pus deoparte pentru zile negre. In concluzie veti avea doar de castigat!

Fie că îți vine sau nu să crezi, funcționează! Ce ai de pierdut dacă încerci? Sursa: secretele.com

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments