Dezvăluiri șocante ale unui bucătar ! ADEVĂRUL DESPRE CE ÎŢI PUN ÎN MÂNCAREA DIN RESTAURANTE : “ÎŢI RECOMAND SĂ NU MĂNÂNCI…”

Dezvăluiri șocante ale unui bucătar ! ADEVĂRUL DESPRE CE ÎŢI PUN ÎN MÂNCAREA DIN RESTAURANTE : “ÎŢI RECOMAND SĂ NU MĂNÂNCI…”

- in CULINAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, SOCANT, SOCIAL, UTILE
1942
Comentariile sunt închise pentru Dezvăluiri șocante ale unui bucătar ! ADEVĂRUL DESPRE CE ÎŢI PUN ÎN MÂNCAREA DIN RESTAURANTE : “ÎŢI RECOMAND SĂ NU MĂNÂNCI…”
all inclusive

Un bucătar șef face dezvăluiri șocante despre cum funcționează sistemul „All Inclusive”, program preferat de multe persoane atunci când merg în vacanță.

Bărbatul, chef la un hotel de 5 stele, povestește ce face angajatorul, dar și bucătarii angajați, pentru a economisi bani. Potrivit unica.md, acesta a spus că mâncarea rămasă de pe o zi pe alta nu se aruncă, ci este refolosită. Carnea este spălată și preparată în alt sos, ajungând iar pe masa clienților.

Mai mult, deserturile rămase în farfuriile turiștilor sunt amestecate, iar a doua zi se decorează cu drajeuri de ciocolată, praline, fructe, creme de frișcă, fiind servite din nou la masă.

,,1. În general, în calitate de carne roşie folosim carnea de curcan. Aceasta are o textură moale, elastică, astfel încât poate fi prăjită de mai multe ori.

2. În loc de păstrăv și alți pești se furnizează carne de rechin. Aceasta se fierbe în apă sărată pentru a-i elimina gustul şi, practic, nu poţi să o deosebeşti cu nimic de muşchiul altor peşti.

3. Cele 50 – 60 kg de carne rămase din ziua precedentă nu se aruncă niciodată. Ar fi o mare pierdere. Noi spălăm carnea de sos şi a doua zi o preparăm cu un alt sos, proaspăt.

4. Pike și calmarul, în bucătărie, provin din conserve, al căror conţinut este înmuiat în prealabil în bere.

5. Bucatele din cartofi predomină în meniu, întrucât sunt înalt calorice şi oferă senzaţie de saţietate pentru mai mult timp.

loading...

Facebook Comments