Cine este femeia care la 93 de ani, mananca o data pe zi si a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Cine este femeia care la 93 de ani, mananca o data pe zi si a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

- in INEDIT
905
Comentariile sunt închise pentru Cine este femeia care la 93 de ani, mananca o data pe zi si a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului
batrana care a donat 10000 la biserica

Mama Gherghina din Saelele, pustnica din mijlocul lumii”, așa este caracterizată de Ziarul Lumina o femeie din județul Teleorman care a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mânturii Neamului.

Gherghina Vasilescu, din Saelele – Teleorman, are 93 de ani. Toată viața a trăit ca o pustnică în mijlocul lumii. Nu a fost căsătorită niciodată și mănâncă doar seara. Așa se simte „mai liniștită” și liberă. Și-a tăiat voia proprie, așezându-se cu viața și cu încercările ei numai în voia lui Dumnezeu. De aceea și repetă des, cu smerenie, „Cum a dat Dumnezeu”. Această femeie a strâns și a donat din pensia ei de 500 de lei pe lună peste 10.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului, mulțumind astfel lui Dumnezeu pentru tot ce a primit de la El”, relatează Ziarul Lumina.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments