De ce oamenii saraci sunt saraci? Adevarul CRUNT spus de unul din cei mai bogati oameni din lume

De ce oamenii saraci sunt saraci? Adevarul CRUNT spus de unul din cei mai bogati oameni din lume

- in EDUCATIE SI CULTURA
3257
Comentariile sunt închise pentru De ce oamenii saraci sunt saraci? Adevarul CRUNT spus de unul din cei mai bogati oameni din lume
Jack-Ma

Oamenii saraci nu sunt buni sa serveasca. Ofera-le libertate, ei cred ca este o capcana. Spune-le ca este o investitie mica, ei vor spune ca nu se poate castiga mai mult. Spune-le ca trebuie sa riste, ei vor spune ca nu au .

Spune-le sa incerce lucruri noi, ei vor spune ca nu au experienta. Spune-le ca este o afacere traditionala, ei vor spune ca este dificil de realizat. Spune-le ca este un model nou de afacere, ei vor spune ca deja este prea mult. Spune-le sa devina proprietarii unui magazin, ei vor spune ca nu au libertate.

Spune-le sa conduca o afacere, ei vor spune ca nu sunt antrenati corespunzator.

Oamenii saraci au ceva in comun: adora sa caute pe Google, sa isi asculte prietenii care sunt fara speranta, la fel ca si ei, gandesc mai mult decat un profesor universitar si fac mai putin decat un om orb.

Doar intreaba-i ce pot face. Nu iti vor putea raspunde.

Concluzia mea: In loc ca inima ta sa bata mai repede pentru tine, de ce nu actionezi tu un pic mai repede. In loc sa te gandesti la asta, de ce nu faci ceva in legatura cu asta. Oamenii saraci nu reusesc deoarece sunt legati de un comportament comun: Intreaga lor viata asteapta ceva… Sursa: Loon.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments