A colectat toată iarna STICLE de PLASTIC și le-a dus la casa sa de vacanță. Vecinii râdeau la inceput, însă primăvara grădina a fost de nerecunoscut! Uite MIRACOLUL… FOTO

A colectat toată iarna STICLE de PLASTIC și le-a dus la casa sa de vacanță. Vecinii râdeau la inceput, însă primăvara grădina a fost de nerecunoscut! Uite MIRACOLUL… FOTO

- in CULINAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, SOCIAL, UTILE
2462
Comentariile sunt închise pentru A colectat toată iarna STICLE de PLASTIC și le-a dus la casa sa de vacanță. Vecinii râdeau la inceput, însă primăvara grădina a fost de nerecunoscut! Uite MIRACOLUL… FOTO
sticle de plastic

S-a demonstrat că, în mediu, o familie europeană compusă din patru membri, într-un an, aruncă până la 300 de sticle din plastic. Însă acesta este un material excelent pentru a fi reutilizat și reciclat. În acest articol vă prezentăm câteva idei de reutilizare a sticlelor din plastic în grădină.

gradina

Refolosind plasticul noi protejăm mediul înconjurător și totodată economisim banii proprii. Apropo, folosirea sticlelor din plastic în alte scopuri a fost inventată de oamenii mai bogați, nu de cei săraci sau cu venituri mici.

gradina

A sosit primăvara, iar odată cu ea au început lucrările în grădină. Perfect-ask.com vă prezintă, astăzi, modalitatea de a meșteri un solar din sticle obișnuite de plastic.

solar din sticle de plastic

Solar din sticle de plastic

Iată un solar construit de un scoțian care doar în trei luni a colectat 7000 de sticle de plastic, dintre care a ales 1000 și a meșterit un solar de 2 m lungime, 2 m lățime și 1.9 m înălțime.

solar sticle

Cel mai anevoios lucru în procesul de construire a solarului este curățarea sticlelor de etichete. De asemenea, trebuie de găsit un spațiu mai mare pentru depozitarea sticlelor până a fi folosite.

gradina5

Solarul a fost montat în felul următor. Inițial a construit un cadru de lemn, apoi a îmbrăcat sticlele una peste alta, punând gâtul sticlei în tăietura de la fundul sticlei precedente. A fixat construcția, a pus sticlele pe tije de lemn și le-a uns cu lipici pentru a se fixa.

solar sticle

Iată câteva modele de solare meșterite din sticle. Arată excelent. Avantajul acestor construcții este că poate fi mutată în orice loc.

solare sticle

Iată cum puteți confecționa din sticle țiglă. Tăiați gâtul și fundul sticlei. Apoi tăiați corpul sticlei pe mijloc. Uniți bucățile cu un capsator.

Priviți în acest video cum acest bărbat a meșterit un solar din sticle de plastic! sursa: Perfect-ask.com

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments