Decizia luată de Kaufland în legătură cu toate magazinele din România. Clienții vor primi cupoane de reduceri

Decizia luată de Kaufland în legătură cu toate magazinele din România. Clienții vor primi cupoane de reduceri

- in INEDIT
1249
Comentariile sunt închise pentru Decizia luată de Kaufland în legătură cu toate magazinele din România. Clienții vor primi cupoane de reduceri
kaufland-is-i-doteaza-magazinele-cu-automate-de-reciclare-a-ambalajelor-c-i-ofera-un-cupon-de-reducere

Retailerul Kaufland România îşi dotează magazinele cu aparate automate de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă şi doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), a anunţat joi compania.

Aparatele sunt tip self-service, iar clienţii care reciclează ambalajele sunt răsplătiţi cu o sumă de bani, oferită sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

Astfel, la fiecare cinci ambalaje depuse, indiferent de tipul lor, aparatul va elibera automat un cupon de discount la achiziţionarea unor produse selectate în acest sens.

În prezent, automatele de reciclare sunt instalate în parcările magazinelor Kaufland din Bucureşti, respectiv din cartierele Basarab, Pantelimon şi Militari, proiectul urmând să fie extins în întreaga reţea naţională, în funcţie de spaţiul disponibil din fiecare parcare.

Aparatele au o capacitate mare de procesare a ambalajelor, de până la 60 de recipiente pe minut. Clienţii pot introduce recipientele într-o ordine aleatorie în aparat, iar acesta le identifică, le sortează automat şi le direcţionează în pubela alocată fiecărui tip de material. Imediat ce clienţii depun ambalajul în automat, acesta scanează materialul şi eliberează cuponul, informeaza incont.stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments