Este cel mai sanatos fruct din lume care creste si in Romania. Foarte putina lume stie de el

Este cel mai sanatos fruct din lume care creste si in Romania. Foarte putina lume stie de el

- in CULINAR, DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, INEDIT, LIFESTYLE, SANATATE, SOCIAL, UTILE
1628
Comentariile sunt închise pentru Este cel mai sanatos fruct din lume care creste si in Romania. Foarte putina lume stie de el
fruct

Este cel mai sanatos fruct din lume care creste si in Romania. Foarte putina lume stie de el. Ai face bine sa-l incluzi si la mesele tale.

Afla aici ce trebuie sa mananci ca sa ai patratele la abdomen!

Cercetatorii au compus un clasament al celor mai sănătase fructe din lume luând în considerare atât aportul de calorii, cât și vitaminele, mineralele, antioxidanții și glucidele pe care aceste alimente le au in compozitie.

In top se afla murele. Acestea au 43 de kcal la 100 de grame, 5 grame de zahăr, 5 grame de fibre, 94 miligrame de Omega-3, 4,77 mmol antoxidanți, 4% vitamina A, 16% vitamina B, 35% vitamina C, 6% vitamina E, 25% vitamina K și 5% Potasiu, conform leanitup.com.

Pe urmatoarele locuri ce compun clasamentul se afla zmeura, guava, căpșunile și merișorul. sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments