FOTO | A facut un SELFIE la pescuit, iar acum este INGROZITA. Ce a vazut in imagine cand a ajuns acasa este CUTREMURATOR

FOTO | A facut un SELFIE la pescuit, iar acum este INGROZITA. Ce a vazut in imagine cand a ajuns acasa este CUTREMURATOR

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER
1845
Comentariile sunt închise pentru FOTO | A facut un SELFIE la pescuit, iar acum este INGROZITA. Ce a vazut in imagine cand a ajuns acasa este CUTREMURATOR

O fata de 13 ani a facut un selfie in timp ce iesea impreuna cu familia, la pescuit. Seara cand a ajuns acasa,  s-a uitat pe imagine si a incremenit.

Haley, din Georgia, USA, in timp ce isi facea un selfie, l-a surprins in imagine pe fratele ei, care statea aplecat, cu spatele, iar in fata acestuia apare un personaj de culoare, un negru. Familia jura ca acest personaj nu se afla fizic in zona, la momentul cand s-a realizat poza relateaza Daily Mail.

“Fiul meu Kolton este in spate, iar apoi se afla un domn care sta in dreapta lui. Numai ca acest domn nu era cu noi si nici nu l-am intalnit deloc in ziua aceea. Sigurele persoane care erau cu noi sunt bunicii copiilor“, a scris mama fetitei, Jessica Ogletree, pe Facebook.

Femeia a mai spus ca fiica ei este pur si simplu inspaimantata de ce a descoperit in poza si acum crede ca o fantoma o urmareste.

Cum era de asteptat, pe reteaua de socializare facebook, imaginea a atras mii de comentarii. Multi spun ca telefonul a prins o stafie, dar sunt si persoane care cred ca aparatul  i-a jucat feste.

Iata fotografiile:

selfie pescuit
selfie pescuit
loading...

Facebook Comments