Imaginea datorită căreia o studentă a devenit model peste noapte

Imaginea datorită căreia o studentă a devenit model peste noapte

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, INEDIT
1405
Comentariile sunt închise pentru Imaginea datorită căreia o studentă a devenit model peste noapte
model Anok Yai Foto: Instagram.com/TheSUNK

Cum ar fi să te trezești mâine și să afli că ai devenit fotomodel peste noapte? Și asta datorită unei poze facută la întâmplare de un necunoscut.

Cam așa sună povestea unei studente a cărei viață i s-a schimbat radical în câteva ore.

 

Hi Howard #howardhomecoming

A post shared by Anok (@anokyai) on

Anok Yai, în vârstă de 19 ani, se afla la un eveniment al facultății pe care o urmează cand a atras brusc atenția unui fotograf. Frumusețea ei i-a cucerit pe cei din jur, iar imaginile de la eveniment au ajuns virale pe rețelele de socializare.

După acest val, tipa a fost contactată de mai multe agenţii de modeling în vederea semnării unui contract. Viața ei s-a schimbat complet, mărturisind că doar câteva ore din viața ei au fost ca un rollercoaster. Sursa: noizz.ro

 

Saw her right at the end of Yardfest. Stunning @anokyai #huhc #huhomecoming #theyard #fro #curlyhair #darkskin #sudanese

A post shared by TheSUNK|The Shit U Need 2 Know (@thesunk) on

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments