O stewardesa s-a imbogatit din AMOR cu pasagerii, la mii de metri inaltime! Ce suma FABULOASA a reusit sa stranga in numai doi ani

O stewardesa s-a imbogatit din AMOR cu pasagerii, la mii de metri inaltime! Ce suma FABULOASA a reusit sa stranga in numai doi ani

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SOCANT, SOCIAL
1779
Comentariile sunt închise pentru O stewardesa s-a imbogatit din AMOR cu pasagerii, la mii de metri inaltime! Ce suma FABULOASA a reusit sa stranga in numai doi ani
stewardesa sex

O insotitoarea de zbor a fost prinsa recent in timpul unei partide de amor nebun in toaleta unei aeronave, in timpul unui zbor, scrie presa din Dubai.

Timp de 2 ani, ea a reusit sa castige aproape 1 milion $ (circa 4 milioane de lei) facand amor in WC-urile din avioane.

“A recunoscut apoi ca a facut amor cu multi pasageri in timpul serviciului si s-a imbogatit pe parcursul a doi ani. Prefera distantele lungi intre Golf (n.r. tarile care se invecineaza cu Golful Persic, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Qatar, Bahrain, Kuwait) si SUA”, a spus o sursa pentru ziarul arab “Sada”.

Sursele nu precizeaza pentru ce linii aeriene lucra stewardesa buclucasa. Se spune doar ca lucra pentru o companie aeriana din Orientul Mijlociu. Pasagerii trebuia sa scoata din buzunar 2.300 de dolari pentru o partida de amor la toaleta.

Clientii de ocazie suportau putoarea de WC, dar, ”se alegeau cu cei mai dulci fiori si emotia fara egal a amorului pe furis”, dupa cum insasi impricinata se lauda. Dupa ce a fost prinsa iubindu-se cu nabadai cu un pasager, insotitoarea de zbor a fost imediat concediata si deportata.

In Japonia, stewardesele fac amor cu pilotii ca sa-si mareasca veniturile dupa ce s-au facut reduceri salariale, potrivit ziarului nipon “Shukan Post”

insotitoare de zbor

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments