Oamenii de știință au Descoperit că Oamenii pot Detecta Evenimente Viitoare INAINTE de a se întâmpla

Oamenii de știință au Descoperit că Oamenii pot Detecta Evenimente Viitoare INAINTE de a se întâmpla

- in DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, INEDIT, MISTER, STIINTA
2061
Comentariile sunt închise pentru Oamenii de știință au Descoperit că Oamenii pot Detecta Evenimente Viitoare INAINTE de a se întâmpla
predictia viitorului

Putem detecta evenimentele viitoare chiar înainte ca acestea să se întâmple? Precunoașterea este capacitatea de a anticipa un eveniment înainte de a se întâmpla, fie în viitorul apropiat sau îndepărtat.

A fost observată pe larg în comunitatea metafizică, dar știința a fost lentă in a studia fenomenul. Acum oamenii de stiinta incep sa descopere modul prin care creierul unui om este surprinzator de precis.

“Se pare că există o îngrijorare profundă că întregul câmp va fi afectat de studiul unui fenomen care este afectat de asocierea lui cu superstiția, spiritismul și magia”, afirma profesor doctor Cassandra Vieten.

    “Protejarea împotriva acestei posibilități uneori pare mai importantă decât încurajarea explorării științifice sau protejarea libertății academice. Dar acest lucru se poate schimba. “

Un studiu publicat recent în jurnalul Frontiers in Human Neuroscience a examinat o serie de experimente legate de acest fenomen, efectuate de mai multe grupuri de cercetare.

Experimentele au descoperit că organismul poate detecta, de fapt, stimuli livrați la întâmplare cu aproximativ 10 secunde înainte ca acestea să se întâmple cu adevărat.

Cumva, corpul uman pare să detecteze evenimentele viitoare înainte ca acestea să se întâmple într-un mod măsurabil. Analiza lor concluzionează:     “Anticiparea anticipativă fiziologică a unui eveniment cu adevărat aleator selectat și astfel imprevizibil, a fost în curs de investigare pentru mai mult de trei decenii, iar o recentă meta-analiză conservatoare sugerează că fenomenul este real”.

În acest moment, reacțiile par a fi subconștiente, dar este posibil ca fenomenul să poată fi utilizat în mod conștient? E greu de știut sigur. Este interesant să vedem însă știința care examinează fenomenul.

Ce părere ai despre asta? Împărtășiți-vă gândurile cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos.

sursa: Daily Vibes

loading...

Facebook Comments