Rasturnare de situatie in cazul “hotului” care a fost filmat “pescuind” haine din balcon. Care este de fapt adevarul

Rasturnare de situatie in cazul “hotului” care a fost filmat “pescuind” haine din balcon. Care este de fapt adevarul

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, SOCIAL
1488
Comentariile sunt închise pentru Rasturnare de situatie in cazul “hotului” care a fost filmat “pescuind” haine din balcon. Care este de fapt adevarul

Isprava barbatului din Braila care pescuieste o pereche de pantaloni cu o lanseta de pe balcon nu este ceea ce pare a fi.

Politistii au stat de vorba cu principalii actori ai acestei intamplari amuzante si au aflat ca, de fapt, barbatul si-a recuperat cu undita propriii pantaloni, care fusesera „furati” de vant!

Vecinul care a filmat din blocul de vis-a-vis toata intamplarea a crezut ca este martorul celui mai hilar furt din istoria Brailei. Ancheta politiei, care s-a autosesizat dupa postarea imaginilor pe internet, avea sa arate cu totul altceva. Barbatul de la etajul al patrulea a recuperat in stil de mare pescar pantalonii pe care sotia lui ii scapase de la balcon.

Cum hainele au cazut exact pe culmea de rufe a vecinei de la etajul al doilea, iar femeia nu era acasa, solutia gasita de pescar a fost, trebuie sa recunoastem, foarte ingenioasa.

Ceea ce a parut un furt surprins in direct de un cameraman amator, a fost, de fapt, o operatiune de recuperare in cel mai pur stil pescaresc.

Acesta este balconul de unde pensionarul – pescar amator – a aruncat lanseta pentru a-si recupera pantalonii pe care ii scapase pe culmea de rufe a vecinei de la etajul al doilea. Cercetarile politiei au confirmat acest lucru si au aratat ca nu a fost nici pe departe vorba despre un furt.

Constanta Mancila, sotia pescarului: „Era pantalonul nostru, eu l-am spalat, l-a batut vantul, ca am franghii in comun cu vecina din partea cealalta. Si, ca sa-l tragem de acolo, mi-au sarit clestii si a cazut jos. Eu m-am dus pe partea cealalta, dar au interfon. Si barbatu-meu zice „lasa, ma, ca ii iau eu cu undita.” Avem lansete, avem tot ce ne trebuie. A fost politia, ma rog!”

Povestea este confirmata si de vecina de la etajul al doilea, care nu este catusi de putin suparata pentru ca locatarul care sta cu doua paliere mai sus si-a aruncat lanseta fix pe franghia ei de rufe.

Aurelia Cazacu, vecina: „De fapt dansul si-a scapat pantalonii si au cazut la mine pe balcon, pe rufe, ca aveam si eu rufe, culmea, eu nu eram acasa si a trebuit omul sa si-l ia, ca ii trebuia”

Toti vecinii s-au amuzat de intamplarea pantalonilor recuperati cu lanseta, desi, recunosc, s-au speriat putin cand au vazut ca politia ancheteaza ceva la ei in bloc.

Pescarul devenit celebru dupa aceasta isprava nu a fost de gasit pentru ca era plecat la balta!

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments