Dacă nu simţiţi aceste 9 lucruri, iubirea voastră nu este adevărată…

Dacă nu simţiţi aceste 9 lucruri, iubirea voastră nu este adevărată…

- in MONDEN
1362
Comentariile sunt închise pentru Dacă nu simţiţi aceste 9 lucruri, iubirea voastră nu este adevărată…
relatii conflictuale

Ne întâlnim, ne îndrăgostim, dar oare este cu adevărat? Fiecare din noi îşi caută persoana potrivită. Însă cum să afli dacă cel de care te-ai îndrăgostit din nou, este persoana potrivită?

Iată ce ar trebui să simțiți, atunci când iubirea este adevărată:

1.Sentimente romantice

Întreaga lume ne este dată peste cap. Nu vrem să mâncăm, să dormim sau să muncim, ci doar să fim cu această persoană. Ne simțim în vârful lumii, când această iubire este reciprocă și pe marginea prăpastiei, dacă iubirea noastră este amenințată.

2. Dorința de a te “dizolva” unul în celălalt.

Dorința de a te contopi cu trupul, cu mintea şi cu sufletul. A uni nu numai mâinile și corpurile, ci și inimile, sufletele până la ultima părticică. Vrem să ne pierdem, să ne “dizolvăm” în altă persoană.

3. Noi împotriva întregii lumi.

Dragostea – este dorința de a nu mai fi singur. Acum suntem parte a unui cuplu. Simțim puterea pentru doi, bucuria Noastră. Suntem în această lume, însă lumea pare a fi un fundal. Suntem doi în centru și întreaga lume este în jurul nostru.

4. Dorința de a crea

Atunci când bărbatul și femeia se întâlnesc, apare dorința de a crea. Și nu doar la nivel fiziologic – copii. Ci a crea artă, a face ceva productiv, util pentru întreaga omenire.

5. Dezamăgire

Când trece luna de miere, începem să ne vedem reciproc aşa cum suntem, reali. Începem să ne gândim, oare nu am făcut o greșeală, căutăm ceva ce nu mai există. Este o parte integrantă a tuturor relațiilor, chiar și în dragostea adevărată.

6. Incompatibilitate

De fapt, aceasta este baza iubirii adevărate! Când trec iluziile, înțelegem că nu suntem compatibili cu partenerul. Dacă iubirea este adevărată, acesta nu este un motiv de a te indispune, ci a te cunoaște din nou unul pe celălalt.

7. Acceptarea bolilor

Toată lumea se îmbolnăvește. Și bolile pot deveni cel mai mare profesor în viaţa noastră. Învățăm să facem față acestei situații, ajutând partenerul.

8. Înțelegerea spațiului personal

Adevărata iubire nu este obsesivă şi dependentă. Atunci când iubim cu adevărat, așteptăm ca cealaltă persoană să ne completeze. Suntem fericiți, când ea este fericită.

9. Înțelegerea faptului că dragostea adevărată este o călătorie, nu o destinație.

Este ceea ce se creează în fiecare minut, în fiecare zi. Este cea mai dificilă muncă din viața noastră. Și în același timp cea mai simplă, dacă vine din suflet.

loading...

Facebook Comments