Detaliul bizar din selfie-ul acestei femei care îți spune că are cancer. Ți-ar putea salva viața!

Detaliul bizar din selfie-ul acestei femei care îți spune că are cancer. Ți-ar putea salva viața!

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, SANATATE, SOCANT, SOCIAL
1445
Comentariile sunt închise pentru Detaliul bizar din selfie-ul acestei femei care îți spune că are cancer. Ți-ar putea salva viața!
selfie

O actriță în vârstă de 26 de ani a făcut public un selfie pe care l-a considerat important pentru persoanele care au cancer, dar nu o știu.

Lorna Nickson Brown a primit diagnosticul în urmă cu doi ani. Simptomele au fost succinte, nu avea dureri, stări de rău sau alte semnale de alarmă care i-ar fi putut da de înțeles că suferă de o boală grea, potrivit dailystar.co.uk.

Singurul lucru care ridica un semn de întrebare era o umflătură pe gât, despre care credea că este normală și că ar fi ieșit la iveală din cauza pierderii câtorva kilograme. Nu a luat-o în seamă de la început, însă când a realizat că nu trece nici după trei luni, a decis să meargă la un consult. Abia apoi a aflat că are cancer.

„Nu credeam că așa arată cancerul. În momentul în care le spui oamenilor, fac fața aceea specifică unui om care a aflat că ai cancer. Nu mă simțeam bolnavă”, a mărturisit Lorna.

Din fericire, actrița a fost operată de cancerul de tiroidă, cu succes, la Spitalul Regina Elizabeta din Birmingham. Boala a început să recidiveze de un an de zile, iar ea se simte mai bine. Din acest motiv, Lorna a considerat important selfie-ul în care este evidentă umflătura de pe gât, care a fost singurul ei simptom.

sursa: click.ro

loading...

Facebook Comments