Ce cadouri exorbitante primesc nominalizatii la Oscar. Masti de fata cu aur sau vacante in Hawaii

Ce cadouri exorbitante primesc nominalizatii la Oscar. Masti de fata cu aur sau vacante in Hawaii

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, LIFESTYLE, MONDEN
1325
Comentariile sunt închise pentru Ce cadouri exorbitante primesc nominalizatii la Oscar. Masti de fata cu aur sau vacante in Hawaii

Oscarurile le ofera companiilor americane ocazia de a-si promova produsele in randul vedetelor.

Nominalizatii primesc excursii, gadgeturi si produse de infrumusetare in cadrul unor evenimente organizate in saptamana dinaintea galei.

In plus, un cadou de consolare care consta printre altele in vacante de lux este livrat celor care pleaca de la ceremonie cu mana goala.

Toti cei aflati pe lunga lista a nominalizatilor la Oscar au primit invitatii la evenimentul de prezentare, gazduit de un hotel din Beverly Hills. Cei care au acceptat sa participe si-au putut alege produse si servicii de lux, puse la bataie de 25 de companii.

Natalie Alvarez, organizator: Este locul unde celebritatile sunt rasfatate cu produse de lux, vacante, bijuterii, produse de machiaj, de toate. Este momentul lor de rasfat.”

Pungile impartite cu generozitate contin, printre altele, tratamente de intinerire cu Botox, apa care te mentine tanar sau masti de fata cu aur de 24 de carate.

Margaret Tomas, reprezentanta unei companii: “Foarte multe celebritati au venit aici si le-am prezentat noile noastre produse cu aur de 24 de carate. Multe le vor folosi inainte de a pasi pe covorul rosu, duminica.”

Iar autoritatile croate le ofera invitatilor o vacanta all inclusive de cinci nopti in Croatia.

Rasfatul atinge insa un alt nivel pentru grupul format din cei 25 de nominalizati la categoriile de interpretare si regie care vor pleca de la gala Oscarurilor fara statueta. Luni dimineata ii va astepta acasa un pachet cu un nume care parca face haz de necaz – “Toata lumea castiga”.

Lash Fary, fondatorul initiativei: “Daca vor pierde, le vom oferi noi un premiu de consolare pe care sa il poata imparti cu cei dragi. Pana acum, am primit o sumedenie de reactii pozitive. Unii au plecat in vacantele pe care noi le-am oferit gratuit. Amy Adams s-a dus la sala, a doua zi dupa ceremonie, in tricoul primit cadou.”

Anul acesta, darul pentru perdanti include o vacanta de trei zile la un conac privat din California, o vacanta in Hawaii, o cutie cu creioane gravate si chiar un colier cu pandantiv, pentru cei care vor sa tina aproape, sub forma unei bijuterii, cenusa cuiva drag.

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments