VIDEO. DELICIUL verii 2017! Inghetata goth sau îngheţata neagră, vedeta sezonul. Ingredientul care o face specială

VIDEO. DELICIUL verii 2017! Inghetata goth sau îngheţata neagră, vedeta sezonul. Ingredientul care o face specială

- in BIZAR, CULINAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT
1489
Comentariile sunt închise pentru VIDEO. DELICIUL verii 2017! Inghetata goth sau îngheţata neagră, vedeta sezonul. Ingredientul care o face specială
inghetata goth

”Muzeul Îngheţatei”, o expoziţie cu elemente interactive, ai cărui vizitatori sunt încurajaţi să atingă şi să guste exponatele, a fost inaugurat recent în oraşul american Los Angeles, informează Reuters. Tot în Statele Unite, dar la New York, a fost fost în vânzare un sortiment insolit: inghetata neagră, supranumită goth, care este deja considerată vedeta verii anului 2017.

În Muzeul Îngheţatei din Los Angeles, inaugurat pe 25 aprilie, organizatorii au amenajat o cameră specială, denumită ”Banana Split Room”, în care 10.000 de banane au fost agăţate pe mai multe corzi şi recreează atmosfera colorată dintr-o junglă. Pe pereţi sunt expuse în diverse recipiente mai multe tipuri de extracte de banană.

”Acesta nu este o experienţă dintr-un muzeu tradiţional. Nu vii pur şi simplu aici şi te uiţi la nişte instalaţii. Aici guşti, şi guşti foarte multe lucruri, dar şi împărtăşeşti experienţa cu alte persoane. Muzeul a fost creat pentru a fi o experienţă socială”, a spus Manish Vora, cofondator al Muzeului Îngheţatei din Los Angeles.

Muzeul din metropola americană este într-adevăr în acelaşi timp o expoziţie cu gustare şi un vis împlinit pentru pasionaţii de reţelele de socializare: vizitatorii pot să se pozeze alături de multe sortimente de îngheţată pe băţ, să meargă printre ursuleţi uriaşi din gelatină şi chiar să se joace într-o piscină umplută cu 100 de milioane de bomboane colorate de mici dimensiuni, preparate manual şi folosite ca topping pentru îngheţată.

În acelaşi registru, site-ul altpress.com anunţă că îngheţata neagră, supranumită îngheţata goth, este vedeta verii anului 2017. Acest sortiment de îngheţată include un ingredient special – cărbunele medicinal. 

Potrivit Tech Times, anumite persoane afirmă că acel cărbune medicinal este benefic pentru organism, deoarece ingredientul este adăugat de obicei în reţeaua de apă potabilă şi sucuri, pentru detoxifiere.

sursa: a1.ro

loading...

Facebook Comments